مهمترین عناوین روز

رسانه پویاخبر

 

جستجو در سایت


 

 

 

 

پایگاه خبری تحلیلی پویاخبر (www.pooyakhabar.ir)

از امروز تا شب یلدا همه چیزهایی که فکرش را بکنید برای شما آماده می‌کند. اولین آموزش هم مربوط به انواع ژله‌ای است که می‌توانید برای شب یلدا درست کنید.

بلندترین شب سال بهانه‌ای است برای دورهمی و این جمع‌شدن‌ها بهانه‌ای است برای درست‌کردن خوراکی‌ها و غذاهای جذاب. دسرها هم به دلیل تنوع زیادی که دارند، راه را برای این شب‌نشینی هموار می‌کنند و می‌شود انواع و اقسام آنها را در کمترین زمان ممکن درست کرد. تا شب یلدا همه چیزهایی که فکرش را بکنید برای شما آماده می‌کند. اولین آموزش هم مربوط به انواع ژله‌ای است که می‌توانید برای شب یلدا درست کنید.

مواد لازم:

پودر ژله آلبالو: ۱ بسته
پودر ژله آلوورا: ۱ بسته
خامه صبحانه: ۱۰۰ گرم
رنگ سبز: به مقدار کافی
چوب بستنی: به تعداد لازم
چیپس شکلات: به مقدار لازم


طرز تهیه:

۱. ژله آلبالو را با یک و نیم لیوان آبجوش حل کنید.

۲. دو قاشق سوپ‌خوری از محلول همین ژله آلبالو را با یک قاشق مرباخوری خامه صبحانه حل کنید . بعد به ژله آلبالو اضافه کرده و هم بزنید.

۳. ممکن است دانه‌های خانه در سطح ژله بماند. در این صورت با صافی محلول را صاف کنید و اجازه دهید ژله نیم‌بند شود.

۴. بعد ژله را هم بزنید تا یکدست شود و داخل آن مقداری چیپس شکلات بریزید.

۵. مواد را داخل قالب ناودانی ریخته و در یخچال قرار دهید.

۶. برای درست کردن لایه دوم ژله آلوورا را با یک لیوان آبجوش حل کنید . بعد از اینکه محلول از دما افتاد، خامه را ریخته و حل کنید.

۷. بعد از بستن لایه اول، لایه دوم را با قاشق بریزید.

۸. بعد از بسته شدن لایه دوم، چوب‌ها را داخل ژله فرو می‌بریم. فاصله را رعایت کنید چون بعدا بین دو چوب بستنی برش خواهد خورد.

۹. بقیه محلول ژله آلوورا و خامه را با رنگ سبز کمی رنگ کنید. می‌توانید از ژله‌های آماده سبز رنگ هم استفاده کنید مثل لیمو و طالبی.

۱۰. بعد ژله سبز را داخل قالب ریخته و به یخچال منتقل می‌کنیم.

۱۱. بعد از اینکه ژله کامل بست با یک چاقو ژله را از دیواره جدا می‌کنیم.

۱۲. سپس برش می‌دهیم و جدا می‌کنیم. لزومی به قرار دادن در آبجوش هم نیست.

 

نمونه‌ای دیگر با پوست میوه‌ها

داخل پرتقال را خالی کنید، ژله قرمز بریزید و در یخجال بگذارید و قبل از کامل سفت شدن روی آن سیاه دانه بپاشید و برش دهید. این روش را می‌توانید با هندوانه و طالبی نیز انجام دهید. داخل هندوانه و طالبی را خالی کنید و ژله را بریزید و در یخچال بگذارید. با تخم هندوانه نیز می‌توانید تزیین و سپس برش دهید./«ایرنا زندگی»

 

 

 

 

 

 

×××

   

 

   این ایمیل آدرس توسط سیستم ضد اسپم محافظت شده است. شما میباید جاوا اسکریپت خود را فعال نمایید - این ایمیل آدرس توسط سیستم ضد اسپم محافظت شده است. شما میباید جاوا اسکریپت خود را فعال نمایید :ایمیل برای ارسال اخبار، مقاله، سوژه و درج تبلیغات

 

     ۰۹۱۸۵۱۳۸۸۵۴  - ارسال اخبار از طریق تلگرام: ۰۹۱۲۰۷۲۰۷۶۱

 

  واتساپ - بَله: 09398433916

 

 

عضویت در تلگرام

Back to Top

Template Design:Dima Group