فرمانده سپاه امیرالمؤمنین استان ایلام:

ایران قدرت بازدارندگی‌اش را مدیون نخبگان و ایمان مردم است + گزارش تصویری

پویاخبر - فرمانده سپاه امیرالمومنین استان ایلام با اشاره به توان دفاعی و فناوری‌های نوین کشور گفت: ایران امروز با تکیه بر توان بومی، نخبگان داخلی و فرهنگ ایثار، به یکی از قدرت‌های بازدارنده در منطقه تبدیل شده و دشمنان را به پای میز مذاکره کشانده است.

به گزارش پویاخبر، فرمانده سپاه امیرالمؤمنین(ع) استان ایلام در نشست خبری با تعدادی از اصحاب رسانه به نقش کلیدی رسانه‌ها در جنگ روایت‌ها و مقابله با عملیات روانی دشمن اظهار داشت: رسانه‌ها در خط مقدم جنگ ترکیبی و شناختی قرار دارند و نقش بی‌بدیل آنان در مقابله با جنگ روانی دشمن، تولید محتوا و تقویت امید در جامعه بسیار حیاتی است.

*ضرورت روایت‌گری دقیق و امیدآفرین
فرمانده سپاه استان ایلام با تأکید بر اینکه «روایت اول» باید از سوی رسانه‌های داخلی انجام شود، تصریح کرد: هر رسانه‌ای که در خط مقدم روایت‌گری قرار گیرد، اثرگذار خواهد بود، نباید اجازه داد دشمن با سیاه‌نمایی، ناامیدی را در جامعه تزریق کند.

وی افزود: رسانه‌ها باید با بیان شفاف، منصفانه و حرفه‌ای، واقعیت‌ها و پیشرفت‌های کشور را منعکس کنند و در برابر هجمه‌های رسانه‌ای دشمنان بایستند، امیدآفرینی، یکی از مهم‌ترین وظایف اصحاب رسانه در شرایط فعلی است.

*اختصاص بودجه ویژه رسانه‌ها؛ پیشنهادی که پیگیری می‌شود
سردار حسینی با اشاره به دغدغه‌های معیشتی فعالان رسانه‌ای گفت: طی جلساتی با نمایندگان استان، به‌ویژه آقای همتی و خانم فلاحی، پیشنهاد اختصاص ردیف بودجه ویژه‌ای برای رسانه‌ها در سال ۱۴۰۴ را مطرح کرده‌ام.

وی اضافه کرد: رسانه باید مورد حمایت قرار گیرد؛ چراکه همان‌گونه که رزمندگان در جبهه فیزیکی جان‌فشانی کردند، امروز اصحاب رسانه در جبهه تبیین و شناخت، در خط مقدم هستند.

 

 

*قدرت بازدارندگی جمهوری اسلامی برگرفته از ایمان و تخصص است
فرمانده سپاه امیرالمومنین استان ایلام با اشاره به توانمندی‌های فنی و دفاعی کشور بیان داشت: امروز ایران اسلامی به فناوری‌های پیشرفته در حوزه‌های موشکی، هسته‌ای و فضایی دست یافته و این دستاوردها نتیجه ایمان، تفکر انقلابی و مجاهدت نخبگان جوان است.

وی تأکید کرد: ملت ایران هیچ‌گاه به دشمنان باج نداده و نخواهد داد، قدرت بازدارندگی ما نه تنها در سلاح بلکه در هویت ملی، ولایت فقیه و وفاداری مردم به آرمان‌های انقلاب ریشه دارد.

*تأکید بر مقابله با شبکه‌های نفوذ و جنگ نرم دشمن
سردار حسینی، جنگ رسانه‌ای دشمن را بخش مهمی از توطئه‌های جاری علیه ملت ایران دانست و گفت: مقابله با این جنگ نیازمند هوشیاری رسانه‌ها، تولید محتوای مؤثر، و ارتباط مستمر با مردم است.

 

 

وی افزود: دشمنان تلاش می‌کنند از طریق فضای مجازی و رسانه‌های بیگانه، هویت ایرانی و اسلامی نسل جوان را تضعیف کنند، وظیفه ماست که با روایت درست و باورپذیر، نقشه‌های آنان را نقش بر آب کنیم.

*حفظ هویت ملی و فرهنگی؛ مأموریت اصحاب رسانه
سردار حسینی، با بیان اینکه «جمهوری اسلامی حاصل خون شهداست» گفت: مدیران و مسئولان باید پاسخگوی عملکرد خود باشند و رسانه‌ها نیز با شفافیت، نظارت و مطالبه‌گری، از حقوق مردم دفاع کنند.

وی در پایان خاطرنشان کرد: توسعه، عدالت، عزت و اقتدار ملی در گرو تقویت هویت فرهنگی، رسانه‌ای و انقلابی کشور است، امروز هر رسانه متعهد، یک سنگر مستحکم در جبهه حفظ ایران و اسلام است.