بایدها و نبایدهای مشارکت جوانان و نوجوانان در انتخابات ریاست جمهوری ✍️ شهریار غلامپور

پویاخبر - انتخابات ریاست جمهوری به عنوان یکی از مهم‌ترین انتخابات دموکراسی در ایران همواره مورد توجه جامعه داخلی و جوامع خارجی بوده و هست. چهاردهمین دوره انتخابات ریاست جمهوری از آنجا که در شرایط خاص داخلی (شهادت رئیس جمهور) و ضرورت تعیین مدیر و شخصیت اجرایی کشور و ساماندهی امور جاری، بیکاری، اقتصاد، تورم، معیشت و ... و نیز شرایط خاص خارجی از جمله تحریم‌های ظالمانه علیه ایران، قطع ارتباط همکاری‌های مالی و اقتصادی بسیاری از کشورهای دنیا به خاطر شرایط تحریم‌ها و ارتباط خصمانه آمریکا با ایران و ... از اهمیت خاص و ویژه‌ای برخوردار است.

به عنوان یک مسئولیت فردی، اجتماعی، سیاسی و … هر شخص واجد شرایطی، وظیفه دارد در راستای انتخاب مدیر اجرایی کشور پای در عرصه انتخابات نهاده و با آگاهی، بینش و بصیرت، ضمن بررسی و ارزیابی شرایط، دیدگاه‌ها و استراتژی هر کدام از نامزدهای ریاست جمهوری در انتخاب شخصیت اول اجرایی کشور در هشتم تیر ماه ۱۴۰۳ خود را سهیم دانسته و با رای خود در تعیین سرنوشت خود و کشور سهیم باشد.

 

استفاده از تجارب، آگاهی و دانش افراد آگاه و آشنا، توسط جوانان و نوجوانان می‌تواند به عنوان یک فرصت برای این قشر ضمانت انتخابی شایسته و اصلح توسط این آینده‌سازان کشور را به دنبال داشته باشد تا بتوان در سایه حضور و مشارکت جوانان و نوجوانان نقش اساسی و مهمی را در انتخاب فرد صالح، صادق و توانمند برای ریاست جمهوری ایرانِ همیشه قهرمان ترسیم نمود.

 

جوانان و نوجوانان ایران زمین که سرمایه اصلی کشور محسوب می‌شوند به زعم ناملایمات موجود، وضعیت اشتغال، بیکاری، تورم و مشکلاتی که این قشر در حال حاضر با انها دست به گریبان هستند باید با درایت روشن‌بینی و تعقل، خود را مُجاب به شرکت در انتخابات نمایند. چرا که آینده موفق و روشن هر کشوری در گرو مشارکت اقشار مختلف جامعه به ویژه جوانان و نوجوانان تحقق خواهد یافت.

 

علی‌رغم دلخوری‌ها و بعضاً ناامیدی‌های این قشر از اجتماع به آینده، این؛ خودِ جوانان و نوجوانان هستند که با مطالبه‌گری و پرسشگری در چارچوب قانون و رعایت آن، باید نسبت به شرکت در نشست های انتخاباتی نامزدها و نمایندگان آنها در ستادهای انتخاباتی و بیان مشکلات، مطالبات و دغدغه‌های خود، برای رسیدن به جامعه‌ای ایده‌آل اقدام نمایند و در خلال این رفتارهای مشارکتی، نامزد مورد نظر خود را برای ترسیم و تححقق آینده‌ای روشن و امیدوار انتخاب نمایند.

مید است در هشتم تیر ماه ۱۴۰۳ حضور و همراهی جوانان و نوجوانان ایران زمین را با آگاهی و دانش، در صندوق‌های اخذ رای شاهد باشیم.