بیش از ۶۰درصد از بخشهای اقتصادی کشور مستقل از تعطیلات رسمی فعالیت میکنند
ایشان در ادامه با مروری کلی بر تحولات این روزهای کشور و جامعه، بحث تعطیلی شنبهها را در این نشست مقدم بر شمرد و خاطرنشان کرد: متاسفانه مجلس یازدهم در آخرین روزهای کاری خویش در اقدامی غیر منتظره و عجیب، تعطیلی شنبه را مصوب نمود و جامعه مسلمان ایران را در بهت و شگفتی فرو برد.
وی افزود این مصوبه برخلاف شرع، مذهب، قانون اساسی، فرهنگ و عرف مردم ایران تحت عنوان هماهنگی با اقتصاد جهانی تعطیلی شنبه (شبات) که سنت یهود است را برای ملت ایران به ارمغان میآورد، طرحی که در دولت های قبل توسط اتاق بازرگانی کلید خورد و البته سابقه آن به دوران رضا شاه ملعون نیز میرسد.
ایشان اضافه کرد: همه میدانند مشکل اصلی اقتصاد کشورمان، تعطیلی جمعه و شنبه نیست بلکه برعکس وابستگی به اقتصاد دلاری و سیستم بانکی ربوی است، مگر چند درصد اقتصاد و تجارت ایران وابسته به تعطیلات است؟ که تعطیلی یا غیر تعطیلی در آن اخلال ایجاد میکند.
وی گفت: بیش از ۶۰ درصد از بخشهای اقتصادی کشور کاملاً یا تقریباً مستقل از تعطیلات رسمی فعالیت میکنند و هر نوع تاخیر در روزهای تعطیل در روند کاری آنها بی تاثیر است.
روازاده با تاکید بر اینکه در عصر تجارت الکترونیک توقف تبادلات تجاری در روزها و ساعات تعطیلی معنا پیدا نمیکند تصریح کرد: چه اصراری بر تعطیل کردن روز شنبه بود؟ کدام بخش خصوصی یا دولتی چنین مطالبه مهمی داشتند که مجلس یازدهم به دنبال تحقق آن برخاسته بود.
وی اظهار داشت: از لحاظ حقوقی نیز بر اساس اصل هفدهم قانون اساسی جمهوری اسلامی ایران «تعطیل رسمی هفتگی روز جمعه است» قانون اساسی بیان میدارد تعطیل رسمی هفتگی یک روز است و آن روز فقط جمعه است و اگر مصوبه ای از مجلس این روز را جابجا نماید و یا یک روز تعطیل دیگر را به روز جمعه اضافه کند این مصوبه صراحتاً خلاف اصل ۱۷ قانون اساسی است.
دبیرکل جامعه اسلامی کشاورزی ایران در پایان از تلاشهای صورت گرفته توسط آقای شهاب و دیگر اعضای کمیته بینالملل خانه احزاب تشکر و قدردانی نمود.
ارسال دیدگاه
مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : ۰