تاکید استاندار ایلام بر لزوم فعالیت هماهنگ ستاد اربعین/فعالیت جزیره ای قابل قبول نیست

استاندار ایلام در نشست ستاد اربعین در پایانه مرزی مهران گفت: تمامی برنامه ریزی ها و اقدامات لازم برای اربعین ۹۶ باید با هماهنگی ستاد اربعین استان صورت گیرد و هیچ مسئولی حق جزیره ای عمل کردن ندارد.     قاسم سلیمانی دشتکی در نشست ستاد اربعین استان ایلام که در پایانه مرزی مهران برگزار […]

استاندار ایلام در نشست ستاد اربعین در پایانه مرزی مهران گفت: تمامی برنامه ریزی ها و اقدامات لازم برای اربعین ۹۶ باید با هماهنگی ستاد اربعین استان صورت گیرد و هیچ مسئولی حق جزیره ای عمل کردن ندارد.

 

 

قاسم سلیمانی دشتکی در نشست ستاد اربعین استان ایلام که در پایانه مرزی مهران برگزار شد، اظهار کرد: تحولات بسیار خوبی نسبت به سال گذشته برای آماده سازی زیرساخت های اربعین ۹۶ در مرز مهران صورت گرفته است.
وی افزود: بخش قابل توجهی از چهاربانده کردن جاده ایلام – مهران تا هفتم آبان ماه آماده می شود و تمهیدات لازم برای آسفالت پارکینگ، روشنایی، تامین آب آشامیدنی و دیگر خدمات ضروری اندیشیده شده است.
استاندار ایلام یادآور شد: ۵۰۰ دستگاه کانتینر برای کنترل و هدایت جهت ورود به پایانه در پنج گیت مختلف قبل از ایام اربعین در مرز مهران مستقر می شود.
وی با بیان اینکه همه موظف به اجرای تصمیمات ستاد اربعین هستند، گفت: تاکنون ۵۰ درصد اعتبار اربعین واریز شده است و در زمینه تجهیزات و اعتبار مشکل نداریم.
استاندار ایلام اعتبارات اربعین ۹۶ را ۱۷۰ میلیارد ریال اعلام کرد و افزود: از این میزان تاکنون ۸۵ میلیارد ریال واریز شده و ۵۰ درصد باقیمانده نیز تخصیص پیدا کرده است.
وی اظهار کرد: ۴۰ میلیارد ریال نیز برای ایجاد نیوجرسی و خط کشی خطوط جاده اصلی ایلام – مهران اختصاص یافته است.
سلیمانی دشتکی با اشاره به دیدار روز گذشته خود با استاندار واسط عراق گفت: ۱۰ روز قبل از اربعین و پنج روز بعد از اربعین حسینی یک ستاد مشترک با هماهنگی مسئولان ۲ استان برای رسیدگی به مشکلات احتمالی تشکیل می شود.
وی افزود: یازدهم آبان ماه نیز جلسه ای در شهر کوت عراق برای پیگیری آخرین اقدامات انجام شده برگزار خواهیم کرد.
به گزارش ایرنا، بر اساس تقسیم بندی استان های کشور برای تردد زائران اربعین حسینی از مرزها، امسال مصوب شد که زائران ۱۳ استان از مرز مهران عبور کنند.
طبق مصوبه طرح تردد زائران حسینی در ایام اربعین و تقسیم بندی استان ها، زائران استان های تهران، البرز، قزوین، قم، مرکزی، گیلان، مازندران، گلستان، سمنان، لرستان، خرسان رضوی، خراسان شمالی و ایلام از مرز بین المللی مهران تردد خواهند کرد.
خروجی مرزی مهران در جنوب باختری و فاصله ۹۰ کیلومتری شهر ایلام کانون اصلی آمد و شد گردشگران مذهبی کشورهای عراق و ایران است.
در شرایط عادی روزانه ۶ هزار زائر ایرانی و عراقی از این گذرگاه مرزی سفر می کنند.
امنیت بالا و نزدیکی به شهرها و مکان های مقدس و بغداد پایتخت عراق از مهم ترین عوامل استقبال و انتخاب مهران به عنوان گذرگاه زائران عتبات عالیات عراق و ایران است.
هر سال در ایام اربعین حسینی نزدیک به ۲ میلیون نفر برای شرکت در راهپیمایی اربعین از مرز رسمی و بین المللی مهران راهی عراق می شوند.
انتظار می رود در اربعین امسال شمار ورودی و خروجی زائران سوگوار ایرانی و غیر ایرانی برای شرکت در آیین راهپیمایی اربعین از راه مرز مهران به حدود ۲٫۵ میلیون نفر برسد./ایرنا

 

×××

 

 انتهای پیام/*

 {loadmodule mod_banners,عضویت در تلگرام}

 

×××

با تنها کانال خبری #هفته_نامه_ندای_زاگرس در تلگرام به روز باشید:

@nedayezagros

به اینستا گرام ندای زاگرس بپیوندید

https://instagram.com/_u/nedaye.zagros