معاون حقوقی رئیس جمهوری: موضع سخنگوی قوه قضاییه درباره پرونده وزیر آموزش و پرورش نوعی تخریب دولت و ناقض اصل بی طرفی است

معاون حقوقی رئیس جمهوری با انتقاد از سخنان سخنگوی قوه قضاییه درباره پرونده البسه کشف شده در منزل وزیر آموزش و پرورش گفت: نحوه پاسخگویی سخنگوی قوه قضائیه به این موضوع، اصل بی طرفی این قوه قضاییه را زیرسوال برده و نوعی تخریب دولت تلقی می شود.     پایگاه خبری تحلیلی پویاخبر(pooyakhabar.ir):حجت الاسلام مجید […]

معاون حقوقی رئیس جمهوری با انتقاد از سخنان سخنگوی قوه قضاییه درباره پرونده البسه کشف شده در منزل وزیر آموزش و پرورش گفت: نحوه پاسخگویی سخنگوی قوه قضائیه به این موضوع، اصل بی طرفی این قوه قضاییه را زیرسوال برده و نوعی تخریب دولت تلقی می شود.

 

 

پایگاه خبری تحلیلی پویاخبر(pooyakhabar.ir):
حجت الاسلام مجید انصاری در نشست خبری در ایلام و در پاسخ به سوال خبرنگار ایرنا اظهار کرد: در بحبوحه تبلیغات ریاست جمهوری، خبرنگاری از یک جریان خاص در نشست خبری سخنگوی قوه قضاییه در خصوص یک موضوع مبهم که روز قبل آن اتفاق افتاده و هنوز زوایای آن مشخص نیست، سوال می کند که علی القاعده سخنگو با توجه به اینکه سوال در خصوص یک وزیر است و رئیس دولت نیز نامزد انتخابات است، باید با احتیاط و دقت نظر بیشتری پاسخ می دادند.
وی افزود: به عنوان یک حقوقدان معتقدم نوع پاسخ سخنگوی قوه قضاییه در جلسه اول ، نوعی تخریب دولت و جانبداری تلقی شده و این موضوع را هم به آقای اژه ای متذکر خواهم شد.
به گفته وی، هزاران پرونده روزانه در دادگستری ها و محاکم قضایی تشکیل می شود، آیا اگر خبرنگاری در خصوص موضوعی که هنوز پرونده آن تشکیل نشده و زوایای آن مبهم است سوال کرد، سخنگو باید پاسخ دهد و آیا در سایر موارد نیز ایشان جواب می دهند.
معاون حقوقی رئیس جمهور تاکید کرد: ایشان روز گذشته نیز در پاسخ به سوال خبرنگاری درباره زوایای این موضوع که نزدیک به ۱۵ دقیقه آن از صدا و سیما پخش شد، با استناد به اینکه در جلسه هیات دولت به آن پرداخته شده، سخنانی را عنوان کردند.
حجت الاسلام انصاری افزود: این مساله در هیات دولت مطرح شد ولی آیا یک کلمه از مباحث در رسانه ملی انعکاس یافت که پاسخ آن داده شود، وزیر دادگستری در بخش تعزیرات این موضوع مصاحبه کرد و اعلام داشتند که قاضی تعزیرات در خصوص این پرونده رای به تبرئه داده که این مصاحبه نیز از صدا و سیما پخش نشد.
وی ادامه داد: پرداختن تفصیلی به این موضوع در هنگام تبلیغات انتخابات ریاست جمهوری و پخش گسترده آن از رسانه ملی، نقض آیین نامه تبلیغات ریاست جمهوری است و اصل بی طرفی قوه قضاییه را زیر سوال می برد.
معاون رئیس جمهوری یادآور شد: با توجه به اینکه یکی از نامزدهای انتخابات قاضی بوده و سمت رسمی قضایی دارند، این گونه سخنان، شائبه جانبداری دستگاه قضا از این ایشان را به اذهان متبادر می کند.
حجت الاسلام انصاری اضافه کرد: سخنگوی قوه قضاییه باید در این زمینه با احتیاط بیشتری رفتار می کرد چرا که معتقدیم بیان این مساله به این شکل از نظر حقوقی و قضایی درست نبود.
معاون حقوقی رئیس جمهوری در بخش دیگری از سخنان خود به اهمیت حضور مردم در انتخابات ۲۹ اردیبهشت اشاره کرد و افزود: اگر انتخابات و حضور مردم نباشد، حکومت ما جمهوری نبوده و اسلامی نیز نخواهد بود چون اسلام به اختیار و انتخاب و حضور مردم اهمیت فراوان داده است.
حجت الاسلام انصاری با بیان اینکه نامزدها برای جلب آرای مردم نباید سیاه ‌نمایی کرده و امید مردم را به یاس تبدیل کنند، گفت: بسیاری از دشمنان به استناد سخنان برخی نامزدها به تخریب نظام می پردازند؛ باید از فرصت انتخابات برای افزایش آگاهی و بینش سیاسی مردم و ارتقای تمرین دموکراسی در کشور استفاده کرد.
وی با اشاره به اینکه برخورد کاریکاتوری با موضوعات سیاسی و اقتصادی و اینکه یک مشکل جزیی را بزرگ کنیم، جفا به نظام و خدمت به دشمنان نظام و دشمنان مردم است، یادآور شد: پرداختن به اینگونه موضوعات فقط با هدف تخریب دولت انجام می شود.
حجت الاسلام انصاری گفت: بعد از روی‌ کار آمدن دولت نهم، اصلاح‌طلبان به طور کامل کنار گذاشته شدند و از آنها هم برای هیچ موردی درخواست کمک نشد، به رغم اینکه بسیاری از این نیروها دارای تجربیات گران سنگی بودند.
وی خاطرنشان کرد: دولت تدبیر و امید، سه نفر از اعضای کابینه دولت گذشته را در میان خود دارد و دکتر روحانی نیز عنوان کردند که دولت من فراجناحی است و نمایندگان تمامی جریان ها در آن حضور دارند و به جرات می توان گفت که فراگیرترین دولت پس از انقلاب، دولت تدبیر و امید است .
حجت الاسلام انصاری افزود: معتقدم مدیران اصلی هر دولت باید از میان اشخاص همفکر آن دولت برگزیده شوند ولی در سطوح میانی نباید سرمایه های نظام در قالب تفکر حزبی به انزوا کشیده شوند بلکه باید از تجربیات و تخصص آنان در صورت همراهی با برنامه های دولت استفاده شود و نباید به صرف وابستگی سیاسی به یک جریان خاص، مدیران توانمند نظام را کنار زد.
وی اضافه کرد: اعتقاد دارم حتی در زمینه استفاده از نیروهای سایر جریان های سیاسی در این دولت نیز افراط شد و برخی از این افراد که دولت به آنان اعتماد کرد، نتوانستند صادقانه خدمت کنند و حتی جلوی برنامه های دولت سنگ اندازی نیز کردند و از پشت به دولت خنجر زدند.
حجت الاسلام انصاری در پاسخ به سوالی در خصوص حوادث سال ۸۸ اظهار کرد: به عنوان یک شخص مطلع آمادگی دارم در یک فضای آزاد و در رسانه ملی و یا سایر مراکز بدون حب و بغض نقش تمامی جریان های دخیل در این حوادث تلخ را مورد بررسی قرار دهیم تا میزان تقصیر همگان در این مساله روشن شود و حتی به یکی از روسای سابق صدا و سیما نیز پیشنهاد دادم که در یک برنامه تمامی مسائل قبل ، حین و بعد از انتخابات مورد تجزیه تحلیل قرار گیرد.
وی گفت: در سال سوم ریاست جمهوری دولت نهم با توجه به افزایش درآمدهای نفتی به ایشان گفتم علاقه مندم با توجه به شناخت خود از مسائل حوزه برنامه و بودجه مسائلی را بیان کنم که در نشستی با ایشان مطرح شد و گفتم سیاست های اقتصادی شما کشور را با چالش جدی روبرو می کند که آثار آن را نیز شاهد بودیم ولی رئیس دولت در آن جلسه از برنامه خود برای مدیریت جهان سخن گفتند.
معاون حقوقی رئیس جمهوری سپس به موضوع رد صلاحیت آیت الله هاشمی رفسنجانی (ره) در انتخابات سال ۹۲ اشاره و آن را نقطه سیاهی برای تاریخ سیاسی نظام دانست و یادآور شد: شخصیت بزرگی همچون آقای هاشمی از ارکان انقلاب و دومین شخصیت واقعی نظام در دوران امام راحل (ره) و در دوران مقام معظم رهبری بودند.
وی با ابراز تاسف از بازداشت تعدادی از ادمین ها و مدیران کانال های تلگرامی در ایام منتهی به انتخابات ریاست جمهوری، گفت: معاونت حقوقی رئیس جمهوری ده ها شکایت از اشخاص و سایت هایی که بدترین اتهام ها و توهین ها را به رئیس جمهوری به عنوان دومین شخص رسمی کشور داشته اند را به مراجع رسمی ارسال کرد ولی دریغ از کمترین برخورد با این افراد.
وی افزود: به عنوان معاون حقوقی رئیس جمهوری از هر گونه احضار و یا محکومیت این افراد (ادمین های کانال های فضایه مجازی) بی خبر هستم و امیدواریم روزی شاهد عدالت قضایی در این حوزه باشیم.
معاون حقوقی رئیس جمهور درباره شکایت مطرح شده از جانب رئیس جمهور نسبت به سخنان مطرح شده از سوی آقای رئیسی در جریان مناطرات گفت: اگر تخلف صورت گرفته در رسانه ملی باشد، کمیسیون نظارت بر تبلیغات در خصوص آن اظهار نظر می کند و جنس این مورد نیز در این ارتباط است.
حجت الاسلام انصاری با اشاره به حضور رئیس جمهوری در بین خانواده های کارگران آسیب دیده در جریان انفجار معدن استان گلستان نیز اظهار کرد: دکتر روحانی با علم و اطلاع از اینکه کارگران داغدیده هستند و ممکن است برخی جریان ها از این موضوع سوء استفاده کنند، در بین این عزیزان حضور یافت و اعلام داشتند که حتی اگر در این بحبوحه سخن و مطلبی از سوی افراد آسیب دیده بیان شود، باید با جان و دل آن را شنید و پذیرای آن شد.
وی همچنین به خدمات دولت در استان ایلام اشاره کرد و گفت: طرح های بسیار خوبی بویژه در حوزه های انرژی، کشاورزی، راهسازی و صنایع بالادستی و پایین دستی نفت و گاز در این استان آغاز شده که نوید بخش آینده روشن استان ایلام است.


انتهای پیام/*

 {loadmodule mod_banners,عضویت در تلگرام}