مدیرعامل شرکت توزیع نیروی برق استان ایلام خبر داد:

کشف ۱۰ دستگاه ماینر غیرمجاز در استان ایلام

پویاخبر - مدیرعامل شرکت توزیع نیروی برق استان ایلام از کشف ۱۰ دستگاه استخراج رمز ارز غیرمجاز در شهرستان ملکشاهی استان ایلام خبر داد.

ولی‌الله ناصری با اعلام این خبر گفت: به دنبال وصول گزارش محرمانه پیامکی توسط شهروندان و نیز بررسی های فنی از رفتار بار مصرفی در محدوده اظهار شده و اخذ مجوز قضایی، ۱۰ دستگاه ماینر در یک منزل مسکونی در شهر ملکشاهی کشف و ضبط شد.

مدیرعامل شرکت توزیع نیروی برق استان ایلام ضمن تقدیر از همکاری سربازان گمنام امام زمان (عج) و فرماندهی انتظامی شهرستان ملکشاهی، تصریح کرد: سوداگران انرژی که سرمایه‌های این مملکت را قاچاق می کنند، بی شک به منافع جامعه لطمه جبران ناپذیری می زنند.

ناصری تأکید کرد: شهروندان می توانند هرگونه اطلاعات از ماینرهای غیرمجاز را به شماره ۳۰۰۰۵۱۲۱ پیامک کنند و با حفظ محرمانگی اطلاعات آنها، اطلاعات خود را درسایت www.tavanir.org.ir ثبت کنند.

لازم به ذکر است روز قبل نیز ۵۸ دستگاه دیگر از دو مکان در این شهرستان کشف شده است.