۱۶۵۰ خدمت درمانی در سه روز؛ اردوی جهادی تیپ مستضعفین در شیبان + گزارش تصویری
به گزارش تیپ جهادی مستضعفین استان خوزستان، موسی خنافره مسئول گروه جهادی تیپ مستضعفین استان خوزستان، در گفتوگوی با خبرنگاران اعلام کرد: در این اردو بیش از ۱۶۵۰ خدمت پزشکی و درمانی به شهروندان ارائه شد. خدمات ارائهشده شامل دندانپزشکی، معاینه عمومی، ارتوپدی، زنان زایمان، اطفال، داخلی، شنواییسنجی، کاردرمانی، گفتاردرمانی، قلب و بیناییسنجی بود. همچنین عینکطبی و داروی رایگان میان شهروندان توزیع شد.
وی افزود: این خدمات در شرایطی ارائه شده است که شهرستان باوی فاقد بیمارستان یا مراکز درمانی تخصصی است و شهروندان برای دریافت خدمات درمانی مجبور به مراجعه به شهر اهواز هستند. هدف از برگزاری این اردو، کاهش مشکلات درمانی مردم منطقه و ارائه خدمات تخصصی به شهروندان بود.
لازم به ذکر است این اردو با استقبال گسترده مردم منطقه مواجه شد و توانست بخشی از نیازهای بهداشتی و درمانی آنها را برطرف کند.
ارسال دیدگاه
مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : ۰