۲۷ پایگاه امداد و نجات در ایام اربعین به زائران خدمت رسانی می کنند + گزارش تصویری
وی افزود: خدمت به زائران اباعبدالله الحسین(ع) در راهپیمایی پرشکوه اربعین یکی از جلوههای زیبای معنوی را پدید آورد در روایات دینی خدمت به زائر اربعین مهم شمرده شده تا جایی که زائر امام حسین(ع) از زمانی که از خانه خود خارج می شود و به کربلا و عتبات مشرف میشود، و تا زمانی که زیارت کند و به خانه اش برگردد، زائر امام حسین محسوب میشود.
محمدی مقدم اضافه کرد: اصحاب رسانه و خبرنگاران در نمایش جلوه های زیبای اربعین مهم و موثر هستند و این عزیزان با ثبت لحظه های ورود و خروج و خدمت دهی به زائران، رسالت خطیر خود را در خدمت رسانی به زائر امام حسین(ع) به انجام می رسانند.
مدیرعامل جمعیت هلالاحمر استان ایلام در ادامه سخنان خود گفت: جمعیت هلال احمر با آمادگی صددرصد، از شروع اولین روز اربعین ظرفیت خوبی را در حوزه امداد و نجات در حوزه درمان، جوانان و داوطلبان، آموزش در مرز مهران و تمام جادههای مواصلاتی مهیا کرد و در حوزه امداد از ورودی استانهای همجوار مثل کرمانشاه، لرستان و خوزستان تا مرز مهران و همچنین نقاطی که بیشترین ترددها روی انجام می گیرد، همانند جاده ملکشاهی_ بدره و همچنین چرداول، ۲۷ پایگاه امداد و نجات جادهای تشکیل شد.
محمدی مقدم تاکید کرد: در تمامی حوزهها ۳۰۰ نفر از جوانان و داوطلبان و امدادگر، عملیات اربعین را در استان ایلام انجام میدهند که این ۳۰۰ نفر هم از هم در پایگاه امداد و نجات هم در پایانه و هم در مرکز استان کار خدمات رسانی را انجام میدهند همچنین دو فروند بالگرد به صورت عملیاتی مستقر هستند.
این مسئول خاطر نشان ساخت: تیم واکنش سریع، آمادگی صد درصد دارد و ۲۰ خودرو عملیاتی و آمبولانس توسط سازمان جمعیت هلالاحمر کشور تحویل استان ایلام شد که بعد از اربعین نیز از خودروها برای شعب جمعیت هلالاحمر استان استفاده خواهد شد.
حمزه محمدی مقدم ضمن اشاره به اقدامات انجام گرفته در در حوزه درمان اضافه کرد: در سالهای قبل به کمک دستگاههای اجرایی دیگری می توانستیم درمانگاه احداث کنیم با ظرفیت ۱۰ تخت بستری، اما حال توانستیم با استفاده از ظرفیت تیم پرستاری و پزشکی جمعیت استان هلال احمر استان ایلام درمانگاه صحرایی به اسم شهدا امدادگر جمعیت هلال احمر در ورودی مرز به سمت کشور عراق احداث کنیم،با ظرفیت ۳۰ تخت بستری که این بیمارستان با تمام توان در خدمت زائران است.
وی ادامه داد: در حوزه درمان تمام داروها و تجهیزات پزشکی را از از ظرفیت خیرین و مجموعه هلال احمر انجام شده و هلالاحمر استان ایلام این درمانگاه صحرایی را به عنوان یک رزمایش برای خود محسوب میکند که بعد از پایان عملیات اربعین به درخواست فرمانداران و مسئولین به مناطق دور افتاده و کم برخوردار و صعب العبور انتقال داده میشوند.
محمدی مقدم گفت: در سال گذشته ۲۰ ویلچر برای زائران عزیز مهیا بود اما امسال به ۴۰ ویلچر افزایش یافت و نیز در بحث سایه مهربانی، با توجه به گرمای بی سابقه هوا ۴۰۰۰ متر مربع سایبان احداث گردید همچنین ایجاد تونل سرد که باعث می شود زائران برای چند ساعتی از فضای بسیار سرد و خنکی که ایجاد شده استفاده کنند.
مدیر عامل جمعیت هلالاحمر استان ایلام اضافه کرد: یکی از مهمترین فعالیتهای جمعیت هلال احمر در حوزه بهداشت و درمان، آگاه سازی و آموزش زائران نسبت به بیماری های سرخک و تب دنگی است و همچنین ارائه کمکهای اولیه برای مواردی چون مسمومیت یا گرمازدگی انجام شد
محمدی مقدم به دیگر اقدامات انجام شده در راستای خدمت دهی جمعیت هلالاحمر به زائران اشاره داشت و گفت: دو میلیون و پانصد ماسک بهداشتی در بین زائران توزیع شده و این روند تا پایان اربعین ادامه خواهد داشت و نیز جمعیت هلال احمر تا ورود آخرین زائر از زائران اباعبدالله به کشور جمهوری اسلامی ایران، با تمام توان در خدمت زائران عزیز خواهد بود.
وی ادامه داد: امدادگران این جمعیت برای ۱۸ مصدوم و سه فوتی حادثه تصادف در عراق عملیات انجام دادند و یک پایگاه امداد و نجات در درب ترانزیت پایانه مهران مستقر است و از شروع اربعین تا به امروز ۹۱ نفر حادثه دیده و تعداد ۱۸۷ نفر درمان سرپایی بوده و همچنین در بحث اسکان موج بازگشت زائران به کشور در منطقه چغا سبز ایلام تعداد ۹۰ چادر امدادی و اردوگاه اسکان اضطراری بر پا می شود و تمامی مکب ها به صورت ۲۴ ساعته مشغول خدمت دهی هستند.
ارسال دیدگاه
مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : ۰