چمن‌گلی: مردم‌داری سرمایه اصلی مدیران ورزشی است

پویاخبر - ایلام- مدیرکل امور استان‌های وزارت ورزش و جوانان مردم‌داری را سرمایه اصلی مدیران ورزشی دانست و تاکید کرد که مسئولان این حوزه باید با صداقت، سعه‌صدر و دسترسی‌پذیری پاسخگوی مردم و جامعه ورزش باشند.

عبدالله چمن‌گلی در آیین تودیع و معارفه مدیرکل ورزش و جوانان استان ایلام با تأکید بر ضرورت پیوند مستقیم مدیران با مردم افزود: درِ اتاق مدیران ورزش باید به روی همه باز باشد و هیچ مدیری نباید خود را از بدنه ورزش و مطالبات ورزشکاران، مربیان و هیات‌ها جدا بداند.

وی صداقت را مهم‌ترین اصل در مدیریت ورزشی دانست و اظهار کرد: اگر مدیری امکان انجام کاری ندارد باید شفاف و صریح با مردم سخن بگوید؛ وعده‌های غیرعملی و امروز و فردا کردن مطالبات، اعتماد مردم و جامعه ورزش را تضعیف می‌کند.

مدیرکل امور استان‌های وزارت ورزش و جوانان با اشاره به تجربه‌های مدیریتی خود تاکید کرد: مدیر باید پای حرفی که می‌زند بایستد و آن را عملیاتی کند؛ اعتماد عمومی با عمل ساخته می‌شود نه با شعار.

چمن‌گلی همچنین بر ضرورت همدلی میان مدیران، هیات‌های ورزشی و فعالان این حوزه تاکید کرد و گفت که ورزش با مشکلات متعددی روبه‌رو است و نباید با اختلافات داخلی انرژی این مجموعه گرفته شود؛ همکاری و هم‌افزایی مسیر توسعه را هموار می‌کند.

وی با اشاره به نقش ورزش در کاهش آسیب‌های اجتماعی افزود: باید زمینه حضور نوجوانان و جوانان به‌ ویژه اقشار کم‌برخوردار در فضاهای ورزشی فراهم شود زیرا بسیاری از قهرمانان ملی و بین‌المللی از دل همین خانواده‌های مستمند رشد کرده‌اند.

وی با بیان این که خود را خادم جامعه ورزش می‌داند بر آمادگی برای حمایت از برنامه‌ها و ظرفیت‌های ورزشی استان ایلام تاکید کرد.

در پایان این آیین با تجلیل از شهاب شهبازی مسئول پیشین، جلال رستمی به عنوان مدیرکل جدید ورزش و جوانان استان ایلام معرفی شد.